Седмичен не!хороскоп: 25.02 - 03.03

Feb 25, 2019     beasta     4363
Овен - Купувате си само джендър неутрални мартеници за Баба Марта, за да не си навлечете гнева на модерното либерално веган, био, антиваксър общество.

  Телец - Търсите привърженици за нов вид комунизъм, в центъра на който вие сте господар на всичко и имате достатъчно власт, за да забранявате нелепи неща, като шапките идиотки.

  Близнаци - По повод националния празник планирате екскурзия до Турция за купуване на евтини стоки, като тоалетна хартия, перилни препарати и т.н.
  Рак -  Стоически издържате случайна среща в градския транспорт със стар съученик, на когото 10 години по-късно, все още искате да разбиете носа.

  Лъв - Опитвате се да докажете емпирично, че колкото повече спортувате, толкова повече се храните и съответно толкова повече дебелеете.

  Дева - Купувате си без капка срам дрехи за бременни, въпреки че не сте, защото удобството е преди всичко и майната му на диетите.

  Везни - Опитват се да ви купят душата  срещу средно стар модел айфон, без да подозират, че в момента сте на такъв етап от живота си, че бихте се продали и за Нокия с фенерче.  

  Скорпион - Изродско е, но апелирате за световен мир, пиейски американско уиски с руска салата за мезе.
  Стрелец - Избягвате офисните интриги с шумоизолиращи слушалки, но за съжаление срещу миризмата на подмишници, нищо не можете да направите.

  Козирог - Гушкате случайни хора в градския транспорт, за да не им е студено, докато не попадате на особняци с бокс, на който явно им е било жега по начало.

  Водолей - Превръщате се в лебед, но грозен и леко накуцващ, така че с други думи нищо хубаво.


Риби - Напускате учебното заведение, в което пребивавате, със смесени чувства на омраза, смях и стомашни киселини.

Докога ще търпим?

Избери отговор!
Край