Седмичен не!хороскоп: 17.06 - 23.06

Jun 17, 2019     beasta     4009
Овен - Съчетавате диня с таратор, за да преборите жегите, но комбинацията е толкова гадна, че сякаш щеше да е по-добре да не ги бяхте преборвали. 

  Телец - Пренебрегвате социалните норми в името на хигиената и си обувате непропускащи прах и боклуци чорапи, докато сте със сандалите навън.

  Близнаци - Искате обезщетение за трудова злополука, заради това че в жегите, докато ходите към работа, внезапно и безвъзвратно се стопявате.
  Рак - Откакто спряхте да пиете бира, защото от нея много дебелеете, намирате живота за доста по-протяжен и безсмислен, което ви навежда на мисълта, че е по-добре дебел и щастлив, отколкото слаб и депресиран.

  Лъв - Намирате си тетрадките от началното образование и си отговаряте на почти всички въпроси относно кога точно са се объркали нещата.

  Дева - Явявате се на конкурс за красота, за да покажете на участничките, че има и друг живот - такъв, изпълнен с пържени картофи, газирани напитки и никакъв спорт.

  Везни - Правите си кола маска с Пепси вместо с Кока Кола, заради което космите по тялото ви вместо да изчезнат, се увеличават значително.

 
Скорпион - Заподозряват ви, че не сте се къпали от доста време, но вие се измъквате с оправдание, че всъщност ходите на кални бани и за да подействат, не трябва да отмивате калта няколко дни.

  Стрелец - Ядосвате се на шефа си, защото умствената му дейност е по-ниска от тази на изгнило авокадо, но въпреки това трябва да му угаждате.

  Козирог - Откривате, че всъщност е много удобно за ниския ви ръст да ходите на токчета, като единственото ви притеснение е, че обществото все още не гледа добре на мъже с женски обувки.

  Водолей - Искате от работодателя си да ви даде отпуск по майчинство, което според вас ви се полага след като сте приютили вкъщи половината си роднини.


Риби - Явявате се на шоу за таланти с умението си да ядете шам фъстъци с черупките.

Защо жеги?

Избери отговор!
Край