Седмичен не!хороскоп: 24.01 - 30.01

Jan 24, 2022     beasta     3038
Овен - Следите внимателно ситуацията с Русия и евентуалната война, която ще се разрази, като най-голямото ви притеснение, разбира се, е да не затворят магазините Берьозка.

  Телец - От това, което се виждали в социалните мрежи, сте напълно убедени, че Корнелия Нинова става повече за водеща на кулинарно предаване, отколкото за лидер на партия.

  Близнаци - Гледате снега навън, но не сте сигурни, че все още е натрупало чак пък толкова, за да се притеснявате, че не сте си сложили зимните гуми.
  Рак -  Ще ви се в офиса ви да процедираха както в детските градини - а се е закашлял някой, а са звъннали на техните да си го приберат, за да не заразява другите.

  Лъв - Купувате си сушени плодове и за първи път няма да ви е яд, че съсипвате продукт, който би бил супер на ракия.

  Дева - Заплашвате, че въобще няма да стъпите в магазините Билла, докато не въведат някакъв по-строг контрол и спрат да пускат симпатизанти на Възраждане вътре.

  Везни - Предлагате на половинката си да бъдете интимни онлайн, защото така и така всичко се случва по интернет вече, а и може да имате повече успех от сегашното положение.

  Скорпион - Правите си сметка, че ще ви излезе по-евтино да си направите PCR тест, да отидете в Гърция и да си купите зехтин, вместо да си взимате олио от кварталния магазин.
  Стрелец - Пускате си брада - уж за да се по-секси за жените, но се получава така, че заприличвате на поп, който е дал обет за въздържание.  

  Козирог - Обявявате се за швейцарец, за да може ако наистина пламне война, да сте в изгодна позиция и да ви приемат бежанец в Цюрих.

  Водолей - Ваш близък ще ви разкрие, че въпреки годините, които посветихте на образование, все още имате интелект на авокадо.


Риби - Надявате се студеното време да се задържи, за да може да ходите постоянно с шапка и така никой да не разбира, че не сте си мили косата от месец.

Студено, нали?

Избери отговор!
Край