Седмичен не!хороскоп: 10.05 - 16.05

May 10, 2021     beasta     3390
Овен - Казвате на шефа си, че е абсурдно да очаква от вас да работите, след като сте прекарали цяла натоварваща седмица с роднините си.

  Телец - Понеже в последните десетина години сте живели изолирани в пещера, обвиненията към ГЕРБ в корупция, ви се виждат крайно нереалистични и скалъпени.

  Близнаци - Не се подигравате на плеймейтката за взетите 5000 лева за обслужване на премиера, защото вие за толкова пари сте склонни на далеч по-унизителни неща.
  Рак - Заклевате се, че ако пак ви се наложи да ядете агнешко с дроб сарма в близките дни, ще агресирате и ще се обявите за веган.

  Лъв - Нямате търпение да минат 20-на години, за да пораснат децата ви и отново да се отдадете на разхайтен живот, но ако може без да ви въртят коленете, кръста и главата.

  Дева - Така и така си купихте уеб камера за онлайн срещите, не виждате защо да не я използвате и за подобряване на еротичните ви чатове.

  Везни - Във фирмата, в която работите, си дават сметка, че никой не е разбрал, че сте в отпуск цяла седмица, защото и в нормалните седмици сте също толкова безполезни.

  Скорпион - Бързате да поръчвате подаръци за Коледа от Алиекспрес с надеждата, че този път ще стигнат до 25-ти декември.
  

Стрелец - Разчиствате си кухненските шкафове и откривате храни, които човечеството отдавна смята за изчезнали.

  Козирог - Тамън извадихте късите гащи и сега пак ще ви се наложи да ровите гардеробите за шуба против дъжд, комари и магнитни бури.

  Водолей - Едва в петък се усещате, че отпускът ви е свършил миналата неделя и последните четири дни се водите на работа.


Риби - Давате си сметка, че миналата година, като бяхте заключени и си празнувахте сами, хич не ви беше лошо.

Какви са очакванията ви от седмицата?

Избери отговор!
Край