Седмичен не!хороскоп: 01.03 - 07.03

Mar 1, 2021     beasta     3319
Овен - Уреждате се с “хубава” ваксина, но отказвате да ви я сложат и я продадете в OLX.

  Телец - Бързате да се възползвате от отворените кръчми и си поръчвате шкембе чорба, бира, а след това по навик палите и цигара, забравяйки, че вътре не бива.

  Близнаци - Правят ви забележка, че на мартеницата ви ѝ липсва бял цвят, а вие отговаряте, че това е червен конец против уроки, магии и неприятни хора, но явно за последното не работи.
  Рак - Любовният ви живот е като ваксинацията - получавате първа доза след доста чакане, а втора доза най-рано след няколко месеца и то, ако имате късмет.

  Лъв - Записвате се на курс за инвестиции, за да може един ден и вие да изкарвате пари от балъци като вас, които са склонни да се записват на такива неща.

  Дева - Съвсем ще заприличате на ананас от супермаркета - отвън бодливи и груби, отвътре корави с липсва на сладост, като цяло въобще не си заслужавате. 

  Везни - С изненада разбирате, че сте водач на листа за изборите, което е крайно нереалистично, защото в този живот сте водили само хорà и то не по ваше желание.

  Скорпион - Понеже тази година ходенето в Турция е по-сложно, ще отбележите 3-ти март с 4-ри часов маратон от турски сериали и консумация на свински пържоли за баланс.
  Стрелец - Чудите се дали да си размените мястото на опашка за купуване на Лада, на която сте от 1983 г., срещу такова за ваксина, но само ако е някоя по-запазена, западна такава.

  Козирог - Радвате се, че почивният ден е по средата на седмицата и го ползвате като оправдание за непускане на отпуска, защото иначе трябваше да отидете някъде с децата и да капнете от умора.

  Водолей - Взимат ви интервю, защото сте от малкото българи, които не са заминали в Дубай или Занзибар, разтреперани от това, че вече цяла година не са ходили по-далеч от Самоков.


Риби - Казвате на децата на площадката, че вие сте Баба Марта и си искате мартениците, след което ги продавате и с печалбата от 60 стотинки си купувате семки, да си люпите.

Седмица с два петъка не може да е чак толкова зле, нали?

Избери отговор!
Край