Втори тур 2021 (Предварително по минути™)

Nov 19, 2021     zhelyo     7644
Четвъртите национални избори за годината се падат едва втори тур. Това стана, след като единият от четиримата герджиковци в родната политика се заинати да се похарчат пари за още едно неделно разкарване, вместо да приеме, че 49% и кусур си е убедителна работа и Решетников си е опекъл работата. 

Ето как ще протече избирането.

06:53 - ПЕТРИЧ - Изборният ден започва първо в Петрич, защото местна баба е напушила машините и те не знаят къде се намират.
06:02 - СТРАНАТА - Процесът по гласоподаване е открит навсякъде, като ролките с хартия за бележките са намазани с рициново масло, за да се предотврати изяждането им от несъвестни гласоподаватели.

07:23 - СОФИЯ - Корнелия Нинова обявява, че е гласувала срещу Румен Радев и запалва тяхна обща снимка сърдито.

08:12 - ФРАНФРУНГ - Изборният ден в Германия започва унило, но после се извиват опашки, защото сред сънародниците ни е пуснат слух, че в разписките от България са пратили лютеница, суджук и ракия.

09:15 - БОЯНА - Румен Радев идва в училищния двор да потича, да направи няколко набирания на успоредките и да каже, че не вижда смисъл да гласува и да хаби ток, а вече се готви да управлява страната в очакваните тежки зимни месеци. Питат го няма ли да има правителство и той вика, че и сега си има правителство, което води до лингвистични обърквания.

09:31 - СОФИЯ - Проф. Герджиков обявява, че е гласувал с надежда за промяна, но настава голям смут и объркване. Питат го дали е гласувал с Надежда михайлова или за Продължаваме промяната, на което той се сепва и отговаря: "Да изчегъртаме военните от властта", което малко разочарова пък партньорката му за вице-президент. Накрая казва: "Ето, не беше страшно" и се скрива в черупката си.
10:03 - ЦИК - От Избирателната комисия нареждат разписките да се броят.

11:40 - БАНКЯ - Журналисти, чакащи Бойко Борисов да дойде да гласува за кандидата си, сядат уморени в тенис клуба, за да го погледат как близките му му пускат да ги бие на тази аристократична игра. Накрая той казва, че няма да гласува, защото "машините крадат ДНК-то и целта на Румен Радев е да подмени народа. Нищо чудно, че не е предприел действия срещу кемтрейлс, замислете се!"

12:15 - ЦИК - От Избирателната комисия нареждат разписките да не се броят.

13:42 - БУРСА - Гласуването в Турция минава спокойно, като интересът към балотажа е минимален, а телевизионните репортери не успяват да намерят дори една срамежлива незнаеща български забулена дама за цвят в репортажите си и се налага да пускат неизлъчени кадри от минали избори.

14:10 - БУРГАС - Препил дядо праща внучката си да му вземе цигари, ракия и да гласува вместо него. Детето е допуснато, въпреки че е едва на 8 години, защото вероятно ще гласува по-бързо и умно от прародителя си - пропадняк.
14:43 - ЦИК - От Избирателната комисия нареждат разписките да не се броят, но всяка да получи човешко име и ЕГН.

15:24 - ЛОС АНДЖЕЛИС - Можете ли да си представите, че някой ще си живее живота в Калифорния и ще отдели време, за да ни каже на нас тука кой да ни е президент! Замисляме се по тази тема и побесняваме. 

16:12 - ЦИК - От Избирателната комисия нареждат разписките да се унищожат наред с всички доказателства, че може да са се провеждали избори.

17:23 - ИНТЕРНЕТ - Човек, пуснал съвсем сериозно скрийншот от екзитпол, получава подигравки дори от хората, които споделят конспирации за ваксините.

18:23 - ЦИК - От Избирателната комисия нареждат разписките да бъдат възстановени и да се броят.
18:56 - СТРАНАТА - Изборната активност до този момент е точно 25.4 човека и един чешит навива приятели да идат да гласуват и да обърнат вота в последния момент.

19:45 - ЦИК - От Избирателната комисия, запитани последно какво да се прави с разписките, питат обратно, очевидно дъвчейки хартия: "Факфи рафпифки?"

Край. Йоло Денев няма да е президент и България приключва до час.

Какъв е вашият избор?

Избери отговор!
Край