България - Кипър (Предварително по минути™)

Oct 12, 2018     zhelyo     5775
Лигавите нации продължават с дерби от социално и леко икономически характер. България ще се изправи срещу колос, в който дори социално слабите са толкова богати, че са ни собственици на най-голямата банка. Въх!

'Химни - Кипърците са толкова богати, че са си платили правата да ползват този на Гърция.

'Начало - Смело начало за Българите, които въпреки нищетата си ритат центъра като равни с равни.
'13 - Петър Хубчев се опитва първата усмивка в живота си, за да покаже на противника, че и ние имаме дух, въпреки че не сме богати и имотни.

'24 - Публиката е по-малко, отколкото българи биха отишли на ответния мач в Кипър, защото там нашенци могат да си позволят зрелища събота вечер.

'35 - Кипърският национален отбор няма нито едно познато име, което прави всеки техен футболист вероятен собственик на офшорки, притежаваща 87% от икономиката ни. Зловещо.

'41 - Кипърчани натискат, но Пламен Илиев пази вратата си както Русия пазеше парите си в Кипър, преди да им се прецака банковата система преди няколко години.

Почивка. На нашите им е гузно да почиват и се правят, че работят нещо, за да не кажат кипърците - ми ей затова сте бедни, че само си почивате.
'55 - Кипърците заплашват, че ще купят още 20 планини в България и ще изрежат горите, за да построят 500 Банскота. Нашите играчи нехаят, защото последният път когато някой наш футболен човек зае политическа страна Гиби се кандидатира за кмет на Подуене от ДПС.

'66 - 1:0! Спас Делев вмъква гол, след като при единствената ни по-остра атака разсейва кипърската отбрана, питайки я дали викат помаци и на техните мюсюлмани.

'73 - Хубчев пуска Георги Петков да бави времето. Той влиза по корем, търкаляйки се. Успява да се запсува с феновете и в Сектор Г, и в Сектор Б. Спестява 8 игрови минути.

'81 - Кипър обещава на играчите на България да ги направи рекламни лица на банката си, ако напуснат отбора тозчас и станат бербатовци.

Край. Нашите не се изкушават от офертата и грабват трета поредна победа.

Ще постигнем ли трета поредна?

Избери отговор!
Край