Мис България всъщност е чичо със Snapchat, всичко било експеримент

Nov 23, 2017     zhelyo     7101
ИНТЕРНЕТ - Скандалът около тазгодишната Мис България се оказа научнопопулярен експеримент.

Победителката в конкурса Тамара Георгиева се оказа несъществуваща личност, измислена от чичо с приложението Snapchat, инсталирано на мобифона.

"Всичко започна на шега. Сложих си филтър и хоп - кандидатствах. Постепенно си създадох профили в социалните мрежи, за да видя докъде ще стигне хорската наивност" - съобщава мъжът, който не иска да разкрие самоличността си, тъй като бил председател на парламентарната група на най-голямата партия в Народното събрание.
Експериментът се оказал прелюбопитен - от гледна точка на това, че със съвременните технологии всеки може да бъде кралица на красотата, но и от гледна точка на обществените реакции.

Много важен акцент имало и върху вътрешната красота, която хората приемали за налична автоматично при отсъствието на външна такава.

"Хората много се развълнуваха. Поизхабиха си енергията, сега следват и празници. Ще приемем спокойно бюджет, милиарди за Белене и каквото си решим. Даже посъветвах столичната кметица да направи булевард от пластилин, хората са разсеяни добре" - споделя Мис България на 2017 година.

Успокоихте ли се?

Избери отговор!
Край