10 Не!Съвета от Путин: Как да направим състояние от спестявания?

Aug 3, 2017     zhelyo     5400
Зачесали са бай ни Путин, че е бил приказно богат магнат олигарх. Не!Новините знае, че е дори по-богат, затова му клипна на скъпчийския телефон и руският президент върна обаждане. Веднага прати една маршрутка, за да ни вземе и доведе в Кремъл да приказваме.

Питахме го за съвети как да забогатеят и читателите ни, за да станат достатъчно щедри към нас, че поне да си изключват адблоците в нашия сайт и да направим още гънки на гушите.

Ето какво каза Владимир:
1. Сега, докато си в Кремъл, в хотелската ти стая тарашат мои хора и взимат 15%, за да не забележиш, че е краднато, а да си помислиш, че просто не си знаел какви пари имаш. Това е първият ми съвет към теб и читателите ти, zhelyo - кради непрекъснато по малко.

2. Не е задължително да пускаш всеки път водата на тоалетната. Веднъж на ден е достатъчно и пестиш вода.

3. Ако станеш любимец на народа, народът те заобичва и всичко негово си е твое. Вземи си.

4.  На приеми и служебни вечери няма срамно да си напълниш джоба. Аз още ям неща, които съм бутал в сакото си през 90-те. 

5. Минаването на газова уредба е дори по-оферта, ако си Русия.
6. Мъжете с нормален ръст харчат 30% повече вода за къпане и прах за пране от мен. В рамките на един живот това са около $27 000 долара.

7. Истинският мъж не води жени на кино. Той дърпа торенти, защото може да дадеш колкото си искаш пауза. Непростимо е да гледаш филм с момиче и да не го спреш поне за 2-3 секса и кратка дрямка за разкрасяване.

8. Мислят си, че сега нямаме трудови лагери в Сибир. Имаме, но не там, а в обикновени апартаменти, където провинилите се срещу мен копаят биткойни.

9. Другите дават солени грантове наляво-надясно, аз намирам най-посредствените хора и срещу 30 рубли месечно ми правят чудеса и все се добутват да са златни пръсти в Парламента ви. Скъпото невинаги значи качествено.

10. Неспечелилите лотарийни талони върнете на вторични суровини.

Как би отговорил Путин на тази анкета?

Избери отговор!
Край