Радев с още 10 мерки за икономии! Вижте какви са те!

Feb 2, 2017     zhelyo     37655
След като президентът Радев се обяви за икономии и заведе до Брюксел журналистите с военен самолет Спартан, вместо Фалкон, станаха ясни и други мерки за икономии, предприети от държавния глава.


За да не изглежда управлението му като пир по време на чума, бившият главнокомандващ военната ни авиация е решил следните работи.


1. Мерцедесите на НСО вече са с газови уредби. Също така те вече трябва да бъдат зареждани само в бензиностанциите на Марешки.
2. За гостуващи в президентството делегации няма да се закупува бутилирана минерална вода, а ще се гребе с едно канче от фонтана на бул. Дондуков №2.

3. За да се спести писането на нови речи и хартия за отпечатването им, президентът Радев ще чете само речи, останали в президентските архиви от предшествениците му.

4. Вицепрезидентът Йотова ще даде амнистия на всички затворници, за да се спестят разходите за затвори и изхранването на мъже и жени, които може да работят.

5. Президентът няма да налага вето на парламентарни решения, тъй като при последващото им прегласуване ще се хаби ток за машинките за гласуване в Пленарната зала.

6. Вила Калина в Бояна ще бъде продадена, а с парите президентското семейство ще бъде настанено под наем в блок в Обеля.
7. Илияна Беновска ще бъде канена всеки ден в Президентството. Уж да зададе въпрос, но всъщност ще я използват за безплатни ябълки, с които да се приготвя щрудел за администрацията.

8. При посещение в чужда държава, военният Спартан ще се връзва на теглич зад комерсиален самолет, ако има такъв, който поне частично покрива маршрута до дестинацията на президента.

9. Дипломатическата комуникация със страни, които може да бъдат стигнати по вода чрез Дунав, Тимок и Черно море и последващите ги водни връзки, ще се извършва чрез писма в стари бутилки от безалкохолно.

10. Служебното правителство ще работи на половин работен ден и ще получава по половин заплата.

Как ще икономисате от тази анкета?

Избери отговор!
Край