Горд родител снима как детето му управлява счетоводството и финансите

Feb 27, 2024     zhelyo     1175
ТИКТОК - Пореден родител обра вниманието на обществеността, като публикува видео в социалните мрежи, на което неговото невръстно отроче се занимава с дейност за възрастни.

Малкият финансов гуру бе заснет как безпроблемно манипулира сложни екселски таблици, банкови приложения, електронен подпис, портала на НАП и анализира финансови отчети с уклон към търсене на вратички, за да спаси татко си от данъчните.

Сцената, която предизвика масово възмущение, бе допълнително оживена от купчини пари в кеш, разпръснати около работното място на детето, вероятно съдържащи бактерии.
"Детството е време за безгрижие и игри, а не за счетоводство и банкиране. Утре ще изтегли потребителски кредит, а догодина ще се загроби с ипотека. Дано институциите се сезират" - недоволна е гражданка, коментирала с това съобщение новината на осем различни места в интернет.

"Най-после някаква полза от децата. С чистите им умове и желание да приличат на възрастните, защо да ги гледаме само как консумират кафета и цигари около училище, вместо да свършат полезна услуга за родителите си?" - контрира я под всеки коментар гражданин на друго мнение.

Поредният скандал или добър пример?

Избери отговор!
Край