Първоюнски 10 Не!Съвета: Как да направим незабравим празник за челядта си?

Jun 1, 2016     zhelyo     9028
Днес е първи юни и или ще вали, или ще е прекалено топло, а на всичкото отгоре е рожденият ден на децата. Излизането е неприятно и най-вероятно ще бъде свързано с пискливи галимации, посредствени детски тържества, шарена китайска пластмаса и захар. Бъдете отговорен родител и създайте на потомството си неповторим празник. Ето как:


1. Купете на детето кутия цигари. Само 5 лева, цял ден спокойствие, а и хлапето ще стане популярно сред приятелите си.


2. Вземете детето с вас на работа, но вместо на истинската ви работа, разиграйте ситуация, в която убивате политик. Може и наистина. Обяснете на детето, че сте наемен убиец.
3. Идете на софийския зоопарк. Обяснете на рожбата си, че животните са в такива условия, защото са осъдени на затвор задето не са си писали домашните, говорили са на въпреки и са задавали досадни въпроси.


4. Подарете на детето си перманентна татуировка. С картинка по негова идея. 


5. Идете в спешното в Пирогов. Състезавайте се колко брутални травми и хора с извадени очи ще видите за час.


6. Оставете детето да чака на опашка в някоя държавно учреждение. Например паспортна служба. Кажете, че опашката е за среща с Дядо Коледа.


7. Играйте 10 минути на Не се сърди човече. Като видите вече следи от скука и отчаяние, подарете на детето запалка или кибрит и заедно се насладете на изгарянето на тая тъпа игра.
8. Накарайте детето ви да прави физически упражнения, да прочете класическа книга и да яде здравословна храна, преди да си легне в 20:00. Така ще го спасите от опцията да се превърне в псевдоинтелектуалец, който тича намсиколко километра за здраве, спи разкрасителен сън и се храни с грудки.


9Обяснете на детето си, че днес няма право да празнува, защото всъщност не е дете. Зарадвайте го с допълнението, че е джудже. Като Тирион Ланистър.


10. Продайте детето си в Гърция. С парите ще ви мине съвестното, а и то ще се случи на по-отговорни родители.


zhelyo

Какво е първи юни?

Избери отговор!
Край