10 не!съвета: Как да открием любовта? (или нещо сходно)

Aug 27, 2013     zhelyo     11007
От Не!Новините искаме читателите ни да са щастливи, така че да не разчитат винаги на добро настроение, генерирано от сайта. Понякога не ни се получават смешките и е разочароващо, ако разчитате само на нас. Ей затова ще бъдете посъветвани как да откриете любовта на живота си.


1.Никога не ползвайте Google, за да я търсите. Тия хитряги складират лична информация за вас и ако не уцелите от първия път, ще ви влюбват в подобни всеки път. Ползвайте bing.

2. Не ползвайте дезодоранти и о-дьо-тоалети, както и парфюми, ако сте богати. Истинската любов е базирана на привличане към феромоните. Но все пак се къпете, защото никой не обича феромони, смесени с мъртви клетки, бактерии и лекето от горчица, което винаги ви се появява, когато ядете хотдог.
3. Използвайте металодетектор. Ако сте мъж, ще откриете девствен пояс и ще може да избегнете откачалката. Ако сте жена, ще откриете много стотинки и ще избегнете тоя прошляк.

4. Ако стигнете до секс, бъдете отчайващо нелеп/а. Всички знаем, че при истинската любов сексът няма значение и даже любовта е най-чиста, когато сексът е веднъж месечно за по 2 минути.

5. Поискайте от ответника на любовта си всичките му пароли. Истински обичащите се хора нямат проблем да им следите account-ите навсякъде.

6. Ако сте мъж, идете в Гоце Делчев. Ако сте жена - в Алфатар. Стастически истинската любов е по-вероятно да я намерите там. Няма научно обяснение.

7. Изгледайте всички 200 епизода на латино-сериал. Ще откриете, че истинската любов е брат ви или сестра ви.
8. Бъдете себе си. Никой не се влюбва трайно в shapeshift-ъри, колкото и да са яки.

9. Бъдете куче. Доказано е, че кучето обича най-силно и истински, при това на достъпна цена - ядене. Няма тъжно наядено куче.

10. Не бъдете гъз. Статистически шансовете ви да откриете любовта се оседморяват, ако си наложите да не бъдете тъп гъз. Ако го успеете трайно - ще имате дълга и щастлива любов.


Следването на не!съветите не гарантира, че нямате около 6 истински любови едновременно. Не!Новините не носят отговорност, ако попаднете в любовен триъгълник или друга гео- или стереометрична фигура.

zhelyo

Влюбвали ли сте се?

Избери отговор!
Край