10 Не!Съвета: Как да бъдем най-неадекватни по време на световна трагедия?

Nov 17, 2015     zhelyo     30406
Някои хора се раждат неадекватни, други постигат неадекватност, а на трети неадекватността се налага отвън. С Волен Сидеров беше и трите. Не!Новините ще допринесе за всеобщия процес в разгара на неадекватността покрай терористичния акт в Париж, така че да се социализирате по-неадекватно от всякога.


1. Обсъждайте яростно филтри за профилни снимки. Подкрепят ли тероризма тези, които не си слагат френското знаме? Къде беше фейсбук, когато стана клането в Батак! Важна тема, трябва да се разнищи.

2. Молете се. Да, вашият Бог само чака вашите молитви, за да помогне на жертвите на зверство в името на конкурентен Бог.
3. Кажете "аз казах ли ви". Няма по-голяма наслада от това тържествено да провъзгласиш правотата си, използвайки 130 неизстинали трупа като доказателство за тезите си. Още повече, че навярно не е доказателство наистина, но важно е да има повече патос.

4. Обвинете хората, които не споделят мнението ви. Да, те са истинските терористи!

5. Разкрийте декларативно кой е създал/поддържа Ислямска държава. Американците? КГБ? Сорос? Цецка Цачева? Важното е познанията ви по темата да са основани на три линка, които дори Карбовски не би препечатал.

6. Усъмнете се в атентата. Къде са снимките, колко бързо фейсбук направи приложението с френското знаме, как така битиви и нова не бяха на мястото на бомбите? Давай, Волене, ние сме с тебе!

7. Внезапно се сетете, че в страната ви има стотици, дори хиляди нелегално пребиваващи чужденци с неизяснен произход. Какво като сте службите за сигурност, по-добре късно, отколкото никога.
8. Припомнете карикатурите на Аллах. Невинно прокарайте пак тезата, че са си го търсили, предизвиквайки праведния гняв на вярващия човек, чиято вяра е свещена и не бива да бъде критикувана. Ползвайте думи като светотатство и не мастурбирайте три-четири дни.

9. Обяснете как Европа вече няма да е същата. Все едно Европа някога е била същата повече от 3 дни. 

10. Сейте омраза помежду си. Нека несъгласието и дребните различия станат още по-трудни за превъзмогване, за да се предпазим от сплотените в обща агресивна тъпота терористи.


zhelyo

А тия не!съвети къде бяха, когато стана някаква друга трагедия?

Избери отговор!
Край