10 (по-яки от тези на МО) Не!Съвета: Как да се справим с терористи?

Sep 26, 2014     zhelyo     6404
ТОРА-БОРА - Оня ден разбрахме как Министерството на отбраната съветва децата в 9-и и 10-и клас как да се пазят от терористи. Еми няма само тия да се пазят, ние ще дадем съвети към всички хора как да предотвратят  терористичната заплаха.

Ето:

1. Разговаряйте с непознати, дръжте се подозрително и причинявяйте социална неловкост на обществени места. Така ще изпъдите максимално количество хора и ще откажете терорист да се взриви, щото няма да има хора и няма да влезе по вестниците неговият героизъм.
2. Запознайте се с терористи и се опитайте да ги разберете. Един от добрите начини да се справим с тях е, ако успеем да ги интегрираме и им покажем, че ги приемаме за хора като нас.

3. Терористите са по-уплашени от вас, не ги предизвиквайте, а бавно се пресегнете към гранатомета си и ги застреляйте.

4. При влизане в автобус, трамвай, метро или маршрутка, шумно пояснете, че баща ви е терорист. Ако има терорист вътре, той ще дойде и ще каже: "О, и аз съм терорист! Как се казваше баща ти, може да сме учили заедно самовзривяване в Афганистан". Като дойде - пъхнете му антракс в ноздрите.

5. Винаги бъдете препасани с бомба. Ако някой скочи да се взривява, заплашете, че ще се взривите първи и ще оберете девиците при Аллах.

6. Носете в себе си снимка на Цецка Цачева гола, за да предотвратите похищение.
7. Ако видите човек, стиснал устни със съсредоточен поглед, дайте му средство срещу диария. Ако откаже, застреляйте го, щото явно е терорист.

8. Винаги бъдете яли чесън, за да предизвикате неприязън и да ви пуснат. 

9. Ако видите човек с памперс на главата и дълга брада, значи е терорист. След 09.11.2001-а е безумие да изглеждаш доброволно като Осама бин Ладен, ако не си терорист.

10. Завоалирано питайте на посоки дали наоколо има човек, готов да отнеме животите на десетки хора в името на зле разтълкувани догми, спуснати от името на въображаемо всевишно същество. Ако някой каже "Да", навярно е терорист и в по-редки случаи просто религиозен човек, изнервен от загубен от атеисти спор.


zhelyo

Справихте ли се с терористите?

Избери отговор!
Край