10 Не!Съвета: Как да се предпазим от капитализъм?

Jul 13, 2015     zhelyo     6928
Капитализмът е поредното обяснение за това как хората са боклуци, а ако получат власт, стават още по-боклуци. Не!Новините са загрижени и ще ви помогнат да се пазите.


1. Ако предпочитате да произведете нещо и да го продадете, вместо да чакате от държавата, страдате от капитализъм. Искайте субсидия, тя ще ви изгради имунитет.

2. Изтеглете огромни заеми за социални програми, които да ви държат на власт. Обяснете, че ще е провал за капитализма, ако някой поиска да върнете парите.
3. Ако имате отбор, който има огромни приходи от Европейските турнири, поискайте от държавата пари за трибуни, а от общината да ви плаща тока и водата, за да избегнете риска от капитализъм.

4. Предпазете банката си от капитализъм, като уредите срещу нереални лихви за определени хора общински и държавни пари да се държат при вас.

5. Преведете цялата си заплата на държавата и поискайте безплатни череши и Xbox.

6. Настоявайте да се плаща данък смет и да се плаща на фирма, която да събира боклука разделно, за да си печели от това. Не давайте на клошари да печелят от боклука вместо фирмата.

7Вържете връзки праз около кръста си. Няма капиталисти с връзки праз около кръста.
8. Развържете връзките праз от кръста си. Капиталистите следят интернет и всяват смут, маскирайки се на не!капиталисти.

9. Не очаквайте девети и десети съвет. Те са ДДС. ДДС пази от капитализъм, така че прочитът на този текст ви е имунизирал значително. Но не е ваксина. Ваксината е лошо.


zhelyo

Колко капитализъм е вредно?

Избери отговор!
Край