Народ без загубено бойно знаме капитулира във война, в която не участва

Mar 10, 2022     zhelyo     13588
СОФИЯ - България се предаде на Русия въпреки, че не е обект на специализирана операция по демилитаризация, денацификация и делабораторизация.

"Ми не се трае! Колко дни вече нафтата е над 3 лева, чуек! И ще става все по-зле! Да идва вече Путин да на опрай!" - призова начетен водач на ТИР, чиито клипове в социалните мрежи са с аудитория, по-голяма от населението на Мариупол, преди да го сравнят със земята.

Той допълва, че не е редно тука на тоя скок на цените българите да храним жените и децата на украинците, при все че някои от тях са дошли с хубави коли, които на Горубляне може да им вземат нелоши пари и да си платят екскурзията.
"Тез украинци не мога да ги разбера. Те им пускат две седмици вакуумни бомби, дето им събарят блокове, млокове, училища, мучилища, болници, молници, а ония не се предават. Безумци!" - споделя друг потомък на най-великия народ, чиито бойни знамена никога не са пленявани.

Русия аплодира капитулацията на България и обеща отново да ѝ прати friend request, веднага щом отблокира Facebook. А за целите на окупацията обяви, че ще разчита населението в страната да се справи самичко този път с Народния съд, без да се налага руснаци да се охарчват за пътуване в тия скъпи времена.

Предавате ли се?

Избери отговор!
Край