Днес отбелязваме първи ден без някой нещо да не е разбрал в родителския общ чат във Viber

Sep 29, 2023     zhelyo     7132
ВИЖ СИ НОТИФИКАЦИИТЕ, НЯМА ГИ - Няма и две седмици след началото на учебната година и родителите на 1-ви "X" клас в столично училище отбелязаха първия си ден без форсмажор, неразбиране, объркване или друг вид проблем.

Както е известно, родителските тела и учителите стиковат общите си планове за учениците в общи чат групи в платформата Viber, присъединете се към най-кротката и ненапрягаща група с този линк, хайде, какво чакате, това изречение няма намерение да свърши, докато не цъкнете на него, добре, де, айде, щом не искате, то си е ваша си работа.

"Вчера никой не писа за изгубени вещи, объркана храна в стола, загубено дете или въпрос дали малката Джезабел-Катрин Мичева може да премине направо в трети клас, защото е монтесори-вундеркинд и азбуката за нея е подредена по назадничав начин" - споделя таткото на Деймиън Лилърд Филипов, който седи един чин зад Джезабел-Катрин.
Според госпожата родителите са задали общо 700 въпроса от началото на септември, а един татко всеки ден погрешка набира за конферентно обаждане всички, защото е със стар телефон и му се отключва в джоба, докато върви.

"Аз щях да пиша вчера да питам за Хелоуин ще събираме ли пари да украсим класната стая в тикви, но нямах останали мегабайти, че днес ми се рестартиса сметката" - написа днес Дафни Гоговейкова, майка на Златаниела, като по този начин рестартира брояча на вайбър групата.

Има ли въпроси?

Избери отговор!
Край