Радев се видя с Путин в музея на восъчните фигури: Разтапя се от умиление към българския народ!

Apr 29, 2022     zhelyo     7553
ПАРИЖ, БЪДЕЩА ФРЕНСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА - Българският президент Румен Радев се срещна с Владимир Путин, за да му се извини, че българите са неблагодарни и да го помоли за прошка, целувайки му нозе.

Срещата се случи в парижкия восъчен музей Греван, като лично българският държавен глава възстанови статуята на руския си колега, която на 3 март бе разглобена и прибрана в шкаф. Причината срещата да не е в Москва е била фактът, че дясната ръка на Владимир Владимирович още треперела от предателството на Кирил Петков да отиде в Буча и да не разпознае, че всичко е холивудски грим и спецефекти от Бояна.

"Като ме видя, ме гледаше строго. И има защо, някои хора в България не разбират какво причиняват на народа си. Но очите му едни добри... Личеше, че се разтапя, като чуе името на своята родина - България" - сподели Радев, некриейки вълнението си от височайшата среща.
Българският президент е изповядал греховете на българските управляващи, както и на малката част от българския народ, който не милее за руска победа в специализираната операция на временно окупираната от Украйна територия на Украйна.

"Г-н Путин, по-скоро статуята му, ме изслуша загрижено и си личеше, че умува как да не наказва онази част от българския народ, която копнее да живее в истински ценности и мир като руските си братя и сестри. Сложих му 1000 рубли в джоба на сакото, за да съм сигурен, че молитвите ми са чути. Господ да поживи Путин и обратното!" - завърши изявлението си президента.

Ще ни прости ли Путин?

Избери отговор!
Край