Човек в Интернет се оказа напълно прав в мнението си за война на хиляди километри от него

Apr 11, 2017     zhelyo     7234
СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ - Човек, очевидно смятащ, че знае 2 и 200 относно детайлите на война, случваща се на хиляди километри от него, всъщност се оказа напълно прав.


Въпреки че няма достъп до класифицирана информация от разузнавателни служби и само на базата на няколко статии от разнообразни източници в Интернет, потребителят с никнейм ArnoldShvancenegar е напипал истината изцяло.


Потребителят на един от форумите в информационните сайтове съвсем набързо е разяснил в коментар под вест от случващата се война как точно стоят нещата, кой е предизвикал войната, кой има интерес и какъв, какво целят другите и защо конфликтът се заплита все повече.
"Ако поставиш милион маймуни да пишат случайни комбинации на пишещи машини, теоретично все някога ще репликират Шекспир. Ако оставиш милиард идиоти да коментират в Интернет нон-стоп всякакви неща, все някой ще нацели ситуацията и ще каже нещо правилно" - анализираха вестта експерти, които хич не са изненадани.


Впечатлилият с точно и обосновано мнение потребител пък моментално развали впечатлението, че е по-интелигентен от средното за Интернет, след като сподели линк за това как чудотворна икона лекува ваксинирани деца.


zhelyo

Чие мнение е най-правилното по Интернет?

Избери отговор!
Край