Ексклузивно: България се оправи и стана нормална държава!

Sep 13, 2017     Andy     7057
СТРАНАТА - Без повече безпаричие, дупки по улиците и безпътица осъмнаха днес над 7 милиона българи у нас.  


90% от гражданите от мъжки пол на възраст межу 18 и 60 години подкараха нови немски автомобили, а 95% от пенсионерите осъмнаха и с каравани и пари в кеш за екскурзии в чужбина, тъй като не успяха да се научат да работят с банкомат и компютър само за денонощие.
 

Къщите във Видинско вече са измазани до последната, а местното население се е отдало на разкош и изобилие, каквито не са виждали насън, поради досегашна бедност дори на фантазията.
 
Поевтиняват и цигарите и алкохола за всички страстни пушачи и пиячи, но ще трябва да се покаже удостоверение, че пушат по поне кутия на ден и пият по минум 400 милилитра концентрат, за да вземат от промоционалните условия на Булгартабак и Лафка.
 

Крути мерки по отношение на възпитанието на децата ни и реда ще гарантират съвършенството и нормалността на държавата ни: турското робство ще се учи във всеки урок на всеки предмет поне по пет минути на час, по улицата няма да се позволяват метълисти с дълги и несресани коси, чужденци, обратни, малцинствени и всякакви други странности. От Министерството на правотата ще изпратят допълнителни напътствия за позволените прически и стил, за да сме сигурни, че всичко е топ!
 

От днес вече може да се краде неограничено от супермаркетите, тъй като те са толерастки колонизатори, особено Лидл. До дни ще станем и на три морета. 

Чувствате ли се оправен/а?

Избери отговор!
Край