Италия - България (Предварително по минути™)

Sep 6, 2013     zhelyo     7357
Гостуваме в Палермо на талятелите навръх един разкошен празник, което означава, че ще бием. Затова ще разкажа набързо как бием, за да си знаете, че по време на футбола да си направите празнично съединителни наздравици.

Имаме си нов спонсор, така че цъкнете го немедлено, за да се стимулира икономиката!

'Начало - Марио Балотели изпява химна на Италия, като е облечен в стила на Лейди Гага. След това отхапва флагчето на единия страничен съдия просто за ташак. Балотели е наказан и няма да играе.
'3 - Отсъдена е засада на Спас Делев, който се прозява на резервната скамейка.

'8 - Лявата ръка на Любо Пенев вече е навъртяла с 400 метра по-голям километраж от дясната, тъй като атакуваме надясно и се налага със знаци във въздуха да поддържа защитната ни линия.

'11 - Чезаре Прандели и футболистите му от уважение към празника на българите са си сложили от скъпия гел.

'15 - Андреа Пирло все още не е в игра, тъй като играе ролята на дубльор на Чък Норис в Непобедимите 3.

'23 - Италианските футболисти са объркани, след като Йордан и Веселин Миневи им правят своята версия на good cop - bad cop: Единият ги фаулира грубо, докато другият ги псува.
'30 - Полицията на стадиона призовава Емил Гъргоров да си ходи, тъй като е прекалено малък, за да стои докъсно. Джовинко се застъпва за него.

'38 - Почивка! Съдията дава почивка малко по-рано, защото все пак това е Италия, а е и петък...

'Второст - Нашите излизат по-свежи, заради празника са си казали по едно кратко наздраве.

'48 - 0:1! Ракията има ефект на еликсира, с който Астерикс и Обеликс бият римляните! Тодор Неделев вкарва, след като измешва осем жабешки бутчета или ребром - 4-има домакински защитника.

'62 - Мачът преминава в доигравателно темпо, тъй като италианските футболисти не се напрягат, за да не се разтече скъпчийският гел.
'70 - Съдията дава край на футбола, след като припомняме, че е петък, празник е и става прекалено късно. Честита победа!

Ще направим ли класир на Световното?

Избери отговор!
Край