След доклада на ЕК - банват България във Facebook

Jan 28, 2015     zhelyo     4453
БРЮКСЕЛ - Критичният доклад, който се очаква от Брюксел по механизма за наблюдение, скрито, в храстите, с бинокъл и гузно пипане под панталона, може да остави България без активен акаунт във Facebook.


Според доклада страната ни не върши реформи в правосъдието, чието ниво си остава порнография, не се бори с корупцията и подкупите у нас са се превърнали в spam, а и неефективната политика с бежанците би могла да бъде оприличена на расизъм.


"Това са 3 ситуации, при които Facebook може да суспендира някой профил и дори изцяло да го изтрие, а докладът на ЕК ще бъде пратен чрез Facebook. Отекохме" - вайкат се в родната администрация в очакване докладът на ЕК да затрие профил с 3 500 приятели, 12 последователи и 10 албума със снимки на Мадарския конник.
Профилът на България може да бъде ограничен да не публикува и харесва, а само да гледа и да чати, но може и да бъде изтрит - колебаят се хора, които още се опитват да отгатнат как аджеба процедира Facebook.


Страната ни не планира да си направи в скоро време нов профил, понеже трябва да пусне обществена поръчка и да изсипе около 2 млрд. лева на фирми на наши хора, а това отнема време.


zhelyo

Защо ни рипортват от Европейската комисия, бе?

Избери отговор!
Край