Кристиано Роналдо се натиска да рекламира Betmarket.bg - Идва да играе бинго в България!

Nov 21, 2022     zhelyo     1724
Голямата звезда на португалски футбол – Кристиано Роналдо се натиска да рекламира новия сайт за залози на Betmarket. Гениалният нападател има проблеми с тима си Манчестър Юнайтед и явно е закъсал за някое друго евро. Той се готви да посети България, за да изпробва новата онлайн платформа и да поигра на бинго слот игри. Това стана ясно от анонимни източници в медиите.

Защо Кристиано Роналдо идва у нас?

 

По непотвърдена информация, футболистът е чул за дебюта на Betmarket.bg в България и щял да ги рекламира. Няма подписан договор между двете страни, но няма да се учудим, ако такъв се появи много скоро. Кристиано може да стане рекламно лице на хазартната платформа, за да се опита да привлече внимание към себе си. Това е и начинът да припечели за насъщния хляб.
Преди броени дни, излезе информация, че Роналдо обвинява настоящия си клуб – Ман. Юнайтед в предателство. Той има желанието да скъса връзката си с „червените дяволи“ и да отиде в друг отбор. Ето защо, не е чудно, че играчът може да потърси партньорство с компанията за хазартни игри на Бетмаркет. Това е непотвърдена информация, но пък не виждаме в нея нищо странно.

Не на последно място, той щял да изпробва късмета си на бинго слот игри в новия сайт. Роналдо може и да не е от най-върлите почитатели на хазарта, но в тази ситуация, ще му бъде добре, ако удари големия джакпот. Ние не се  ангажираме с категорично мнение и само времето ще покаже.

Кога ще дойде Роналдо в България?

 

Кристиано Роналдо е научил за новия букмейкър от сайта scatter.bg и се готви за полет. Още не знаем на коя дата ще дойде португалецът, но пък едва ли ще закъснее дълго. Парите му вече не стигат и за бутилка червено вино, така че ще е добре да действа бързо, ако иска да спечели.

Все още не знаем, откъде ще вземе пари Роналдо за самолетен билет, тъй като същите анонимни източници ни споделиха, че не разполагал с пари към момента. Единственият вариант е да вземе на заем, а после да ги връща, след като получи някакви средства от договора си с Бетмаркет.

Борба за оцеляване до последно

 

Нормално е големите футболисти да изпаднат в криза, каквато има при Кристиано. Животът е борба за оцеляване и известните имена във футбола също преминават през трудни етапи. Въпреки това, няма нищо непоправимо и с малко усилия, могат да се постигнат истински чудеса. В случая на Роналдо нещата имат оправия, стига да бъде приет от букмейкъра и да спечели от бинго игрите.

Всичко това звучи доста абсурдно, но пък няма нищо невъзможно в този свят. Ние ще следим отблизо събитията свързани с португалеца и ще ви информираме за всичко ново около неговото пристигане в България и връзките му с хазартните оператори. Ако пък тази информация не е вярна, то тогава със сигурност ще се посмеем заедно и ще имаме повод да оправим сивото си ежедневие.

Край