САЩ обеща лято посред зима за България, за да помогне на новото правителство с енергийната криза

Jan 4, 2022     zhelyo     7261
АЛЯСКА - Българският народ няма да усети в голяма степен драстичното повишаване на цените на газа и електричеството през зимата.

Опитите на Русия да сложи прът в слънчевите колектори на европейската Зелена сделка и да спъне новото правителство в опита му да демонтира прокуратурата по съветски модел у нас ще бъдат туширани с помощ от Аляска.

Ситуираната в най-студения и северен американски щат Програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние (HAARP), която може да контролира времето в Света, ще бъде впрегната в осигуряването на лято посред зима у нас, така че да не се налага да харчим цялото си БВП за сметки за ток и парно.
"Огледайте се, днеска ще е 15 градуса, излезте по къси гащи" - съобщи премиерът на България в очарователно неловко фейсбук видео, в което подарява палтото си на случаен човек на улицата, мислейки го за бездомен, а той всъщност се оказва хипстър.

От американското правителство са обявили, че и тайно са помогнали с високите цени на газа, като ескалиралото ползване на пиратки за Нова година е спомогнало за осъществяването на шистов сондаж, който скоро ще се влее в родния енергиен микс.

Ще бъде ли наистина тежка енергийната криза?

Избери отговор!
Край