Тръмп стана кандидат на ППДБ: Не е заради имунитета, винаги съм бил от добрите

Mar 20, 2023     zhelyo     2761
ИВАНЯНЕ - Бившият президент на САЩ Доналд Тръм изненадващо се озова в листите на коалицията Продължаваме Промяната, Демократична Българийо за предстоящите парламентарни избори.

Той обяви, че винаги е бил най-големият експерт по българска политика и антикорупционно законодателство и затова има общи ценности с новата си партия, а неговата кандидатура няма нищо общо с опит да избегне арест.

"Винаги съм бил добър, чист и непоколебим срещу мрака. Аз съм страстен по отношение на борбата с корупцията и укрепването на правовата държава, винаги съм бил да се прати ядрено оръжие на Украйна, за да се прекрати войната. Изопачиха думите ми, че не съм искал САЩ да праща оръжие. Левите медии излъгаха, аз исках да изпращаме по-смислено такова", заяви Тръмп пред българските медии, като допълни, че винаги е предпочитал да научава новините си от нашенски сайтове.
"Считам, че икономическият растеж, образованието и зелената енергия са ключови фактори за силна и модерна България, но това ще стане възможно, след като този мерзавец с каскета, който срами името на дъщеря ми Иванка, бъде отстранен от нашите бойци Къро и Тони Парфюма", продължи Тръмп, който до скоро не можеше да открие страната ни на картата.

Той дори предложи да изгради стена на южната граница на България, за да спре нелегалната имиграция, и обеща, че Турция ще я плати.

Лидерите на коалицията ППДБ изразиха радост от факта, че Тръмп им се присъедини, като го определиха като "чудесно попълнение, особено за да могат Настимир Ананиев и Атанас Атанасов да изпъкнат".

Въпреки това, има слухове, че Тръмп се опитва да се сдобие с парламентарен имунитет, за да избегне арест след няколко обвинения в САЩ. Той обаче отрича тези слухове, като твърди, че е станал кандидат единствено и само за да подкрепи промяната в България.

Тръмп се показва все по-навит в българската култура и традиции, изказвайки мнения по теми като българския фолклор, кисело мляко и възстановяването на Мадарския конник, така че да не мислят по-глупавите българи, че пронизва лъв. Очаква се скоро да предложи нови идеи за развитието на туризма в България, като започне с изграждането на няколко хотелски комплекси с името "Тръмп Тауърс" по Черноморието.
 

Бихте ли гласували за Тръмп?

Избери отговор!
Край