Вежди Рашидов: Ако ме оставите без работа, ще се пропия и ще стана неприятен простак

Aug 9, 2023     zhelyo     7503
49-ОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ - Лицето Вежди Летиф Рашидов апелира атаките срещу него да спрат и ги обяви за насилие, ако не по-жестоко от това срещу леките жени, то поне наравно. Но все пак по-жестоко.

Той коментира призивите да напусне Парламента, след като микрофоните в пленарна зала уловиха негова реплика, която изненада всички, които досега го мислеха за галантен кавалер и човек с високи нравственост и морал. 

"Подадох оставка като председател на Комисията по култура и медии в Народното събрание. И като член на изпълнителната комисия на ГЕРБ подадох. Не искам да подавам и като депутат. Не бих подал. Знаете какво бих подал на тия дето ме лаят. Знаете как се казва на жени, дето лаят, хе-хе" - категоричен е бившият председател на Народното събрание и министър на културата.
Рашидов обяви, че ако спре да бъде народен представител, ще се пропие и ще стане непоносим селяк с примитивни виждания за другите хора, особено тези, от които не може да намаже мулташко отношение.

"Това ли искате? Искате да ме ударите в земята, да се пропия и да ме превърнете в отвратителен човек! Така ли борите насилието?" - категоричен е в логиката си дисидентът.

Какъв човек е според вас Вежди Рашидов?

Избери отговор!
Край