Борисов към партийците си: Или с ППДБ правителство, или с мене в затвора

May 23, 2023     zhelyo     3382
БАНКЯТА - Обърканите дейци на ГЕРБ след вчерашното връщане на първия мандат и заявка за правителство, изпълняващо програмата на ППДБ, са били убедени бързо в новата посока от партийния вожд.

Бойко Борисов е гарантирал на новите си коалиционни партньори безпроблемни реформи на правосъдието, изборното законодателство, смяната на половете на всички деца и връщане на зелените сертификати.

"Няма тоя път да дам да бламират съдебната реформа, както когато ми беше министър Христо с Реформаторския блок, ще взема мерки с тия моите" - обещал лидерът на ГЕРБ.
Лицето Бойко Методиев Борисов поръчал лично на Влади Горанов да запише видео обръщение към бившите си другари с посланието, че всички ще влязат в затвора, ако дори замирише на подигравателен фейсбук статус за следващия министър на културата, каквото и да назначат на тази позиция от ППДБ.

"Това е добро за държавата. И за нас. Спусната е команда да се реформира, по-добре е да правим реформите и да стоим извън затвора и във властта, отколкото в затвора и в г... да не казвам къде, че тия разговори после ги разнасят по медиите и ги слушат деца, Томиславе" - заявил пред партийното ръководство Банкята.

Борисов отказал да назове кой точно е спуснал командата, но вече си е поръчал от сайтовете ръкавели на магаренца, вратовръзка на слончета, шапка с надпис MAGA и тениска с хаштаг BLM.

Какво правителство ще сделат?

Избери отговор!
Край