Правителството спира порното, отпуска по 3 минути на месец

Aug 23, 2013     zhelyo     3826
Прес-центърът на Министерския съвет обяви плановете порнографията да бъде ограничена, а след една година - напълно стопирана, като решението обхваща телевизия, интернет и помислите.


"Порното развращава съзнанието, а и пречи на продуктивността на населението" - се съобщава в кратко факсимиле от Дондуков 1.


За да се избегне абстиненция в следващите 12 месеца ще има достъп до порнография от три минути на човек, като през август 2014 визуалната репродукция на сексуални актове ще бъде спряна напълно.
Забраната ще обхване всички традиционни източници на порнография, а на населението ще се забрани да си спомня секс, защото имало хора с добра визуална памет, които можели да разказват на другите.


Очаква се никой никога никъде никак да не открие начин да достигне до порно, както се е случвало винаги досега в рамките на цивилизацията.


По този начин правителството обяви, че остава само да ограничи и забрани ракията, след като по-рано достъпът до хазарт бе възпрепятстван със странни регламенти за заложните къщи в интернет.


zhelyo

Гледате ли порно?

Избери отговор!
Край