Негласувалите обявиха готовност да съставят правителство

Oct 6, 2014     zhelyo     9603
НА ДИВАНА - Закучената ситуация след изборите, правеща коалирането за създаване на стабилно мнозинство почти невъзможно, ще доведе до това най-после негласуващите да направят правителство, доволен е високоинтелигентен човек по гащи на дивана си.


Над 50% от българите с право на глас не гласуваха вчера, с което заявиха липсата си на доверие към политиците на тезгяха и спечелиха изборите за себе си.


"Натрихме носовете на партиите на статуквото! Вижда се, че освен партийните ядра, купените гласове и няколко стотин хиляди заблудени ентусиасти, никой няма доверие на тези политици и сега държавата ще се управлява от мнозинството на негласуващите" - сподели председателят на Партията на негласуващите, както шеговито определят в медиите онази част от населението, която се мисли за особено умна, но не може да смята.
Новият кабинет ще измете политическото статукво, поробило българския народ, и веднага щом излязат от Интернет ще създадат стабилно правителство, което да поправи несправедливостите, да пребори корупцията и да нахрани бедните.


Негласувалите за първи път имат мнозинство в парламентарните избори у нас, което им позволява еднолично да определят бъдещето на страната.


zhelyo 

Не гласувайте в тази анкета.

Избери отговор!
Край