При нови избори сега: Ебола влиза в Парламента

Oct 13, 2014     zhelyo     4955
НЦИОМ - Националният център за изучаване на общественото мнение бе възкресен, за да проведе блиц-проучване и да определи нагласите сред населението, ако не се сформира правителство и се проведат нови избори.


Съставът на 44-ото Народно събрание, ако изборите бяха днес, щеше да включва 7 партии и коалиции, както и ебола, която ще замени АБВ в Парламента и ще се превърне в 4-а политическа сила.


ГЕРБ отново ще има мнозинство, а резултатът на БСП ще спадне, ако изборите бъдат днес, понеже избирателите на Столетницата още си почиват от последната разходка до кварталното училище, сочат социологическите данни.
ДПС този път ще поправи грешката си и ще купи около 3-4 хиляди гласа в Дупница и Кюстендил, за да няма повече полемики, а резултатът на Реформаторския блок ще зависи от това дали ще намерят свободни билети за Лудогорец-Ливърпул.


В битката при популистките формации Атака, Патриотичният фронт и ББЦ ще отстъпят на болестта ебола, получаваща най-много неадекватно медийно отразяване от журналисти, неосъзнаващи как допринасят за разпространението на паника и умствени зарази с нефелното си отразяване на сензационни тъпотии.


zhelyo

Защо ебола набира популярност?

Избери отговор!
Край