Борисов сам си организирал преврати, Гешев погрешка ги спирал

Sep 17, 2019     Tilliya     6485
ЕКСКЛУЗИВНО - В редакцията на Не!Новините попадна таен чат между премиера Бойко Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров, който хвърля неочаквана светлина върху подготвяния преврат срещу властта.

Оказва се, че превратът е организиран и финансиран от самия премиер, като всички разходи са поети от личните му доходи, без нито една стотинка на данъкоплатеца. Първият в държавата бил уморен от толкова много власт и управление и искал да излезе в заслужена почивка:

Б. Б.: „Не издържам вече, човек! Искам да се оттегля, да отида на село, картофи да завъдя, козички… Да живея на една пенсия, да ми е спокойно и сигурно…“
От години премиерът искал да се оттегли, но хората го обичали и народът не давал да си отиде. От чата става ясно, че атаката срещу НАП е била негов пореден опит да си отиде по живо по здраво, но българите били заети с летните си почивки и отново не предприели никакви действия да му поискат оставката. Същото се било случило и с африканската чума по свинете, като Борисов дори посегнал на най-скъпото си – магистралите, които умишлено повреждал и подпалвал, само и само да има някаква реакция от хората, но не – българинът упорито си го искал.

Накрая премиерът бил принуден и преврат да си организира, барем най-после си отиде от политическата сцена, но бил осуетен не от кой да е, а от самия кандидат за главен прокурор Иван Гешев. Последният се бил усетил, че без Бойко няма да му мине номерът, поради което предприел светкавични действия (нещо нечувано за специализираната прокуратура) и разкрил организаторите на преврата, още преди даже да има подаден сигнал.  

С. Ц.: „Не се ядосвай, млад е още Гешев, не е разбрал какво прави…Не се е усетил, че и без тебе пак ще си го изберем. С времето ще се научи кое как се прави, лично ще се заема, не се притеснявай…“

Признаваме, че в редакцията сме много объркани от цялата работа, и не знаем вече какво да очакваме за в бъдеще от страна на премиера.

Кога българинът би бутнал правителството (което и да е то)?

Избери отговор!
Край