Nexo: Иван Гешев е Ружа Игнатова

Jan 13, 2023     zhelyo     7116
КРИПТАТА НА УСПЕХА - Компанията Nexo излезе с официална позиция относно вчерашната акция на ДАНС, МВР и Прокуратурата в офисите ѝ.

Криптобанката обвини главния прокурор Иван Гешев в конфликт на интереси, тъй като той всъщност бил Ружа Игнатова - основателка на алтернативната криптопирамида OneCoin и в списъка на ФБР за 10-те най-издирвани в света.

"Очевидно е, че Ружа Игнатова завижда за успеха на Nexo през годините и способността ни по легален начин да достигнем милиони клиенти по цял свят, да генерираме оборот от десетки милиарди долари и да генерираме истинско, а не кухо богатство" - твърдят от Nexo.
Говорителят на главния прокурор Сийка Милева обяви, че твърдението по адрес на истинската самоличност на Иван Гешев не съответства с истината и това, че Ружа Игнатова е в неизвестност от 2017, а Иван Гешев изгрява на правния ни небосклон като заместник-главен прокурор през 2018 е съвпадение, което може да се случи на всеки.

От прокуратурата обявиха, че при претърсването на офисите на Nexo са открити фалшиви криптовалути и супергрозни NFT-та, които няма как да струват нещо наистина.

Кой е Ружа Игнатова?

Избери отговор!
Край