Държавата дава 2 млрд. лева за холограма на Ванга, щяла да каже как да се оправим

Dec 16, 2014     zhelyo     5837
ПАРЛАМЕНТАТА - Вдъхновени от практиката на Запад умрели певци да изнасят концерти като холограма, родните политици се обединиха около проекта холограма на Баба Ванга да им казва кое ще е полезно за държавата.


Пророчицата ще дава съвети около планувани и наложителни реформи, къде да ходят линейки, как да се скрепи парламентарното мнозинство и как да се възстанови проектът Южен поток, а също така и как да се сплотят в партията на Бареков, защото явно Нешка е развален телефон.


Холограмата ще може да бъде ползвана на открито, закрито, да гостува в телевизионни студия и дори да участва в България търси талант, познавайки 3-ки и 4-ки от тотото, за да не развали тръпката от големия джакпот, познавайки цялата шестица.
"Към момента разчитаме на думи на Ванга, измислени само в долнопробни жълти агенции, което не е много убедително и няма голям ефект. С холограма ще е друго" - сподели един от авторите на идеята и потенциален изпълнител на поръчката за технологията, оценена на 2 млрд. лева - Делян Пеевски.


Ванга ще бъде тествана и да открие Петко Сертов, Братя Галеви и да даде рецепта за билкова субстанция, която да държи ДАНС по-нащрек.


zhelyo

Разумна инвестиция ли е това?

Избери отговор!
Край