Тотнъм - Арсенал (Предварително по минути™)

Mar 1, 2019     zhelyo     2341
Тотнъм и Арсенал ще ритат мач между няколко коментарни включвания от студиото на диема, в които хора прилежно си споделят наблюдения, статистика и умерени прогнози, вместо да се шегуват, да пият бира и да смучкат джоланчета и ребърца. Ето още разочарования:

'Начало - Движението в Лондон е парализирано заради мача от вчера, като 30 000 полицаи са завардили града и питат всички за лични карти, нунджако и миниумки.

'11 - Обамеянг изпуща сам срещу Ориза, а човек в Асеновград твърди, че той това щеше да го вкара, а за тия пари, дето ги взимат по Англия - да го вкара и на Тереза Мей, за да миряса.
'27 - Хари Уинкс, Хари Кейн и Хари Потър си учредяват частно училище за магьосници с директор Хари Реднап.

'34 - 0:1! Торейра вкарва гол, за да покаже, че е прероденият Пер Мертезакер.

'41 - Живко Миланов Лаказетя се чуди как така му потръгна, че след трансфер в Левски води втората линия на атаката на Арсенал.

Почивка. Футболистите на Тотнъм отиват да се подмият на новия стадион, за да се възползват от малко суперлукс.

'53 - Изплацикани и освежени тотнъмчани се юрват в атака, за да гледат по-отблизо как Хюн Мин Сон сам жужи като мотоеретка 94-и мач поред този сезон.
'60 - Емери е сбъркан с Боримиров и полицията го гони от спортното мероприятие, за да не се сбие с родителите на другите футболисти.

'68 - 1:1! Давинсон Санчес вкарва при разбъркване след корна, за да покаже, че колумбиец може да шмугне нещо с размер на футболна топка през доста добре охранявани пространства.

'75 - Почетино вкарва в игра Уанаяма, само за да види как изглежда той до 4-инчовия Торейра.

'84 - Отменен гол! Месут Йозил вдига ръка, че в засада, защото сам си е VAR.

Край. Челси си бута стадиона, ще строи нов. Почетино завижда на бъдещата трансферна флуидност. Арсенал се радва, че е най-заможният лондонски клуб.

Защо равенство?

Избери отговор!
Край