Левски - ЦСКА (Предварително по минути™)

May 21, 2019     zhelyo     6166
Два кръга преди края на родното първенство поне математически има интрига. Нещо като Ливърпул и Сити, само че ЦСКА и Лудогорец не са божествено добри, а просто цялото първенство е нефелно. Но, ето, ситуацията 2 кръга преди края е същата. А предния кръг Левски взе точки на Лудогорец и ако не вземе сега на ЦСКА, ще е истинска щуротия. Ето още:

'Начало - Феновете на ЦСКА са признателни и с хореография пресъздават фала на Живко Миланов в Разград. 

'9 - 0:1! Тиаго Родригес пласира своя тим на временното първо място в класирането, тъй като в другия мач още е 0:0.
'18 - Ники Михайлов парира удар на Али Сол, щото отказва соленото, че от него се задържа вода, а д-р Радева не му дава.

'26 - Прекъсват мача, за да дадат серия предизборни клипове, които ще ви обърнат мнението как всичките са маскари и ще ви накарат да вярвате, че кандидатите наистина ще се вълнуват от кривогледите хора в селските читалища и след изборите.

'34 - Живко Миланов бие фал, но Черниаскускас не скача със затворени очи и разперени на 3 посоки ръце и спасява.

Почивка. Математик изчислява, че на стадиона има толкова празни места, че може да се събере и публиката на Ботев от финала за Купата.

'49 - Ривалдиньо в ложите, взел още една заплата, каквато баща му е взимал чак през 97 след трансфера от Депортиво в Барселона.
'57 - Божинов се откъсва сам срещу вратаря, но Нуно Томаш го настига и спира с чист шпагат, успявайки за 3 дни да се превърне в много по-любимия Томаш на агитката на ЦСКА.

'65 1:1! Червените настояват голът да не се зачита, а да се пише на Ние сме Левски ООД.

'73 - Двата отбора тоя резултат не ги урежда и почват да играят Виенско. Ритат от врата на врата и предлагат на руски олигарси да им уредят обществени поръчки и вестници.

'88 - Стойчо Стоилов пише на Facebook неща, за да вдигне изневиделица класата на отбора си. Павел Колев открива кусур на родния футбол, убегнал му последните 10 години изневиделица.

'93 - 2:1! Интригата до края ще е кой ще играе вълнуващия бараж. Ех, че емоция!
Край.

Кой ще бие?

Избери отговор!
Край