Ливърпул - Тотнъм (Предварително по минути™)

Mar 29, 2019     zhelyo     3302
На Анфиийлд ще се рита мач. Че как иначе, след като цяла седмица пропиляхме, за да гледаме как що-годе интересни национални отбори се изправят срещу неща като Бабиджан и Естониланд. Ебати тъпото. Ето мач:

'Начало - Съдията прави жребия, не като мята ези-тура, а като врътка карта револют.

'12 - Кристиян Ериксен е излязъл с фланелка на Реал Мадрид, щото така и така е бяла, пък от сега да свиква да се аклиматизира.
'25 - 1:0! Мохамед Салах води до екзистенциална криза Дани Роуз, който загубва възможност да различава ляво и дясно, след като египтянинът прави финт на отрицателно пространство.

'32 - Юрган Клоп продължава да се радва на гола, което го прави по-досаден в радостта си от разплакан отбор художествени гимнастички от Русия, които не!очаквано пак са обали медалите с някакви нечестно високи оценки.

'44 - Отсъдена е засада на челото на Садио Мане.

Почивка. Тотнъм отива в съблекалнята на домакините си да покаже снимки на своите нови съблекални и да кажат: "Такава баня имаме само ние и Цецка Цачева".

'55 - На Ливърпул тоя сезон толкова им върви играта, че се оказва, че досега са играли с човек по-малко, защото Фирминьо нещо забравил да влезе на терена.
'65 - 2:0! Джеймс Милнър със задна ножица от пряк свободен корнер обшива.

'77 - Хюн Мин Сон вика на Почетино да махне Кейн, че последно като биеха Тотнъм, той сам си атакуваше, а Хлебари беше контузен.

'83 - Червен картон! Виктор Лайнаяма наби Кейта. 

Край. Тотнъм са разсеяни, защото си имат ВИП асансьор, в който ще се приберат в сряда.

Ще бъде ли познат резултатът горе?

Избери отговор!
Край