ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

Sep 28, 2018     zhelyo     6541
България е затаила дъх за предстоящото дерби. Кой ще получи мимолетното право за подигравки, кой кого за пореден път ще погребе, кой ще продължи още известно време да се самозалъгва, че този е сезонът, в който ще разбие хегемонията на КРИБ - предстои да видим.

'Начало - Изумително начало, динамика, напрежение, острота, високо футболно майсторство, ох, прощавайте, това било Челси-Ливърпул по другия телевизор.

'11 - Осъзнавате, че за пореден път сте запомнили имената на играчи от другия край на света, които я останат до другото лято в родния шампионат, я не.
'20 - Тиам се опитва да обезкости Мауридес, както стори с Каранга, но Мауридес не усеща, защото не чувства болка от 13-годишен, когато е нощувал в търбуха на чупакабра.

'34 - Двете агитки са все още напълно убедени, че не им предстои поредната безсмислена нулева година, а собствениците на отборите милеят за тимовете си като редови фенове.

'41 - Двете агитки се обединяват и издигат заедно транспаранти в подкрепа на винпром Карнобат.

Почивка. На тоалетните на нац. стадион става стълкновение, защото тия, дето пикаят, пускат водата, и това взима от налягането и инервя тия, дето им се пие вода.

'53 - Двата отбора са пред Лудогорец на равни точки и съдията се чуди какво да направи, като спира всяка по-опасна атака с надеждата да се изнервят и сбият, че да бъдат наказани.
'65 - Показват на Милош Цветкович снимки и клипове с Благой Георгиев и той напосле се подстригва и захвърля лентата за коса.

'77 - Последни надежди, че няма да преминем към дербитата, в които и двата отбора имат много за губене и максимумът е гол.

'86 - В рамките на минута съдията вдига несъществуваща засада на едните, а на другите не дава 100-процентова дузпа. В суматохата дават на Лудогорец 3 точки отгоре.

Край. Агитките на двата отбора се изпопребиват, а победителите отиват пред парламента за винпром Карнобат и нивото на феърплей във футбола ни.

Божинов ще играе ли?

Избери отговор!
Край