Фен на Тотнъм: Булка, реваншът с Милан ще е като борбата на Клара Цеткин, честит 8 март!

Mar 8, 2023     zhelyo     2285
ПАК ВКЪЩИ - Симпатизантът на футболно-страдалческа формация Тотнъм, който миналия месец нави изгората си да гледат първия кръг срещу Милан навръх Свети Валентин, стори нещо подобно и днес.

"Виж сега, италианците водят с 1:0 от първия мач, но това е футбол, всичко става. Топката е от женски род, честит Осми март, булка!" - с надежда, че всичко ще бъде наред споделил той още призори на своята любима.

Той изразява надежди, че с упоритост, борбеност, вяра и въпреки обществените нагласи, също както "жените едно време", Тотнъм ще се пребори за своето, за респект и за място на четвъртфиналите в Шампионската лига.
"Тотнъм е като Клара Цеткин - низвергнат, но винаги се опитва. А Роза Люксембург е бабата на легендарния Дани Роуз, не знам защо не го вземем пак, след като очевидно ни трябва конкуренция на левия уингбек, защото Перишич не се вписва и канибализира функциите на Сон" - продължава осмомартенските разсъждения.

След като видя, че няма да получи подарък за пореден път, булката на запалянкото заложи заплатата му на това Милан да продължи: "Така ще имаш радост и ако Тотнъм отпадне, стига рева."

Кога страдате най-много?

Избери отговор!
Край