Славия - Левски (Финал по минути™)

May 9, 2018     zhelyo     8711
Ето, че турнирът за Купата на България ще финализира с противопоставяне на тимовете на Славия (в бяло на вашите екрани) и Левски (със синьо). Ето какво ще се случи:

'Начало - Стадионът е пълен и сме готови за нов голям футболен празник. Феновете на Славия са 10 000 и са седнали един връз друг, защото е било предвидено за тях по-малко място.

'10 -  Тиам влиза опасно на свой съотборник, за да им покаже чрез тази красива метафора, че в днешния мач самите те са своя най-силен противник и трябва най-вече да преодолеят себе си.
'18 - Ривалдо е на трибуните в екстаз от кариерата на сина си и се моли евентуално внука му да стане нещо друго, примерно художник, че не му се ходи след още 20 години Требич.

'27 - В ложите е и Борислав Михайлов, на когото нивото на алкохол в кръвта по това време вече не позволява да управлява футбола.

'34 - 1:0! Славия вкарва в удобно за обръщалка време първия гол в последния мач от този турнир.

'42 - Феновете на Славия призовават съдията да действа противокорупционно и да обяви край на мача.

Почивка. Спас Русев отива в съблекалнята да мотивира сините играчи, че ако играят слабо и тях ще качи на сателита на Газпром.
'51 - Дельо Роси пуска Прохазка, за да припомни на съотборниците си какво значи да играеш за Левски. Словакът влиза и минава накратко в публична лекция, на която съотборниците му реагират с "А, да бе, верно така!"

'60 - Венци Стефанов с едната ръка е готов с оплакванията при евентуален обрат, но с другата ръка е добре.

'66 - Дузпа за Левски! Играчите на Славия твърдят, че нарушението е станало извън наказателното поле, а именно - в главата на съдията.

'75 - Спасяване! Дузпата е отложена с 9 минути, защото се решава да се използва видео повторение, заради което съдиите чакат ситуацията да я качат в гонг беге. Георги Петков спасява удара на Буш, след което показва на сините фенове не мустаци, а телефон, за който се твърди, че е с абонамент към Vivacom.

'83 - 1:1! Сините изравняват, след като защитата на Славия увисва шеговито.
'94 - 1:2! Левски грабва победата в последната секунда, като реализира дузпа, отсъдена за повече добро настроение.

Край. Купата е синя.

Може ли да очакваме изненада?

Избери отговор!
Край