Левски - Лудогорец (Предварително по минути™)

Sep 6, 2017     zhelyo     9088
Ииии ето, че дойде време за първия кръг на родната Професионална Елитна Първа А група. Или поне за мача от него, който ще се изиграе между седми и осми кръг, защото преди да почне първенството, Левски и Лудогорец бяха много изморени. 

Да проследим!

'Начало - 15 000 левскари вече позапълват стадиона, защото Делио Роси е спец, Мапуку е машина, а дълговете и драмите си останаха през пролетта.
'6 - Влиза окъснял фен на Лудогорец, с което бройката им на стадиона се покачва рязко с 15%.

'12 - Рафаел Фостър тръгнал за Глостър,
в поройния дъжд запътил се сам.
Но паднал във локва и цял се измокрил.
Така и не стигнал до там.

'22 - Ангел Петричев е възхитен от мускулатурата на Мапуку и врънка Домусчиев да предложи за конгоанеца милион евро, кораб, кашон лекарства и ококорване.

'30 - Отменен гол на Клаудио Кешерю заради вдигната спорна засада кара Херо да заплаши, че ще извика всички бежанци на проби в България и става вторият най-опасен за националната ни сигурност човек след Ердоган.

'38 - Бой! Агитката на Левски е докарала румънеца, с който Моци се запсува миналата седмица с националния отбор, за да го провокира. Чобанинът нахлува на бой, изненадващо го подкрепят фенклубове на "сините", прогонени от Сектор Б при скорошни дразги сред феновете. Мачът е прекратен за няколко минути, докато ги разтърват, а и да се изчака на Моци да му свършат псувните.
Почивка. Двата отбора се състезават кой ще замери с повече пари анонимен чужденец с по-ок визитка от анонимните чужденци, които привличаха предния сезон.

'49 - 1:0! Ейолофсон бележи след центриране от фал! Феновете изригват като Ейяфятлайокутъл.

'57 - Голяма световна драма - Лидл са махнали козирките от всички стадиони за спортната си седмица.

'65 - Делио Роси скача да бие съдията, превантивно - да не вземе да опорочи мача.

'72 - Серджо Буш излиза очи в очи с Броун, но къде, по дяволите, се дяна топката?
'80 - Намират топката, Прохазка я е бил скрил в огъня, откъдето обикновено вади кестените.

'88 1:1! Ван Дер Сон, който е бразилец от брак между холандец и южнокорейка, се разписва, макар да е неграмотен. Може би са му прехвърлили Биовет.

'Край. Първи кръг приключи най-после, два дни преди осми кръг.

Ще стане ли мач?

Избери отговор!
Край