Сърбилия - Бразилия (Предварително по минути™)

Jun 27, 2018     zhelyo     4324
Бразилия се оказва една от поредните пречки, преди Балканите да блеснат като най-великия регион на Земята. Ще успеят ли братовчедите отвъд Калотина да си омажат с гъстия си каймак русите къдрички на Неймар и компания - предстои да проследим в аванс, освен ако този увод не го четете последен, жални тарикати такива.

'Химни - Бразилците го пеят и звучат като хор на умерено талантливи глухи хора. Сърбите трябва да пеят нашия химн, за да ни трогнат.

'Начало - Бият център, както си му е ред.
'11 - Неймар е обявен досега за длъжник на бразилските си съотборници и коментаторите на БНТ му поставят задачата да блесне като Роналдо или Кейн,  щото иначе ще го засипят с клише.

'23 - Дами от цял свят аплодират еманципацията на Милинкович-Савич, че е запазил и моминското си име след сватбата.

'32 - На 96% от населението на българия името Жезуш звучи нередно и води до настръхване.

'44 - И така неусетно се източва едно полувреме без нищо красиво и значимо във футболно отношение.

Почивка. Вълнуващ низ от студийни анализи, които ще бъдат забравени до четвъртото повторение на рекламата за това как Мтел е станал Господ е българин, защото доброто тук.
'53 - 1:0! Неманя Матич се оказва най-съобразителен при разбъркване в противниковото наказателно поле след центриране от корна и докато вижда как негов съотборник вкарва гол, слага 5 лева на първи гол за Сърбия в онлайн бетинга.

'66 - Всички погледи са отправени за секунди към мача Швейцария - Коста Рика, където Джердан и компания водят с три на нула и погледите мирясват, че няма да им се налагат допълнителни сметки.

'75 - Защо Бразилия не са викнали Хълк, вие добре ли сте?

'84 - Червен картон за Марсело, на когото му е влязла коса в окото и не вижда къде е топката, затова подкосява крак.

'93 - 1:1! Неймар вкарва от ситуация, изискваща VAR, за да се разбере дали Сърбия се класира, но се налага да прекъснем предаването, за да погледаме малко студийни важни анализи.
Край.

Кой играе по-магнетичен футбол?

Избери отговор!
Край