ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

Aug 30, 2019     zhelyo     5297
Този уикенд имаме не едно, а цели две столични дербита от двата края на Европа. В София ще ритат червени срещу сини в опит да излъжат феновете си поне за миг, че това няма да е поредният пропилян сезон, в който Лудогорец си прави каквото си иска, докато те си живуркат.

Начало. 98% от публиката по трибуните е заподозряна за набези, насилие и нарушаване на обществения ред през изминалата седмица. Властите обмислят да не отворят вратите на стадиона след мача.

'11 - Кали Тиам влиза на Евандро като радиация на руски учен - внезапно, но съвсем очаквано в исторически план.
'23 - Люпко Петрович вече е отправил персонализирана игра към майката на всеки един на терена, което е нов световен рекорд.

'35 - ЦСКА продава Иван Турицов и Жмуньо Бикел в Китай, с което закрива позицията десен бек за този полусезон.

'44 - Бойко Борисов нарежда приходите от билетите да се дарят за осветление в Кърджали, защото така работи пазарната икономика.

Почивка. Надъхват Мазурек с гола на Мендоса в последната минута като част от славната история на южноамерикански джуджета в дербито.

'52 - 1:0! Тиаго Родригес вкарва от фал поради това, че сините не са построили стена.
'60 - Привържениците на Левски все още спорят дали е гениално или тъпо решението на Хубчев да не редят стена, като все повече фенове на отбора се разколебават, че са взели треньор, значително по-добър от последните 43-ма, сменени през последните два сезона.

'71 - Малинов е изгонен за влизане в Паулиньо. Поради това, че буквално е влязъл в Паулиньо, и бразилецът излиза.

'85 - 1:1! Найджъл Роберта Балет. Перфектният през целия мач Раул Албентоса бива пробит по най-логичния начин - заобиколен от дистанция, за която се изисква той да тича.

Край. Този забравим мач остава в историята като един от вече десетките абсолютно еднакви дербита. И вълкът гладен, и агнето - неродено.

Очаквате ли епос?

Избери отговор!
Край