Левски - ЦСКА (Предварително по минути™)

Mar 4, 2022     zhelyo     4390
Вечното-дерби ни изненадва с нов свой епизод. Двата тима са в обичайното си предпролетно състояние на умерен оптимизъм, че няма да се повторят последните 10-ина години клетост, сезонът ще е смислен, а феновете няма да бъдат отчаяни. Да видим кой какво.

'Начало - Стойчо Младенов е бесен. Неговият тим изпълнява център, но съдията е дал сигнал "иронично", с което е показал, че ще сече "червените" амбиции за титла.

'11 - Феновете на трибуните правят мексиканска вълна, а на терена е Цунами.
'22 - Наско Сираков звъни на Васил Божков да го пита дали му се играят карти с идеята ако изгуби, да забрави парите.

'33 - Столична община не дава разрешение на Гриша Ганчев да строи нов стадион в Борисовата, защото щял да сади краставици зад корнерите и да стане милиардер.

'44 - Жорди Кайседо е в засада.

Почивка. Домакините организират нова благотворителна акция за спасението на клуба, като пускат лиценза за следващия стадион като NFT с наддаване.

'55 - Станимир Стоилов призовава играчите си да вдигнат оборотите си така, както след като получат някоя закъсняла заплата и хукнат с гадже към мола.
'66 - Двойникът на Вържил Ван Дайк от Левски - Килиан ван дер Каап, е уреден от легендата на Ливърпул Ники Михайлов да иде на Анфийлд и да играе, когато оригиналният е контузен. Синият клуб получава 3 милиона евро и 50 безплатни казино врътки.

'77 - Появява се в медиите слух, че двата отбора се опитват да привлекат Фики Стораро като свободен агент. Феновете са в екстаз, защото рядко се случва за без пари в клуба им да дойде някой, който не е пълен анонимник.

'88 - Бисмарк Чарлс и Сонко Сундберг се сбиват, защото единият припомнил Померанската война, част от Седемгодишната война, в който Прусия и Швеция се бият за Померания. Третата Световна, която тече от седмица, се задълбочава в ожесточението си.

Край. Зрител тамън е почнал да понаучава имената на играчите, а той мачът взима, че свършва.

Ще познаем ли?

Избери отговор!
Край