България - Швейцария (Предварително по минути™)

Mar 25, 2021     zhelyo     4174
Швейцария на Балканите ще рита срещу България на Алпите. Двете страни са буквално близначки - кръщават си кравите Милка, играчите им звучат повечето с балкански имена и имат сходно влияние при приемането на решенията на върха в Европейския съюз. Да видим сега ритнитопа:

'Химни - Нашият излиза да го изпее Васко Македончето от Евровизия, но швейцарците ни цакат - техният го изпълнява албанският кандидат.

'Начало - Поради новите коронавирусни ограничения нашите не са били (легално) на дискотека от петък и изглеждат доста свежи.
'12 - Бойко Борисов е убеден от пиарката си да излезе иззад дивана и да приеме, че е допуснал грешка, четейки състава на нашите - титулярният защитник не е Васил Божков, а Васил Божиков.

'23 - Гранит Джака е подгонен от Жоро Игнатов, който казва: "Гранит Джака, здравейте, с мен се свърза отборът Гранит (Стара Кресна) и ви обвиняват, че сте им откраднал името." Следва половин час панаир и клетви.

'34 - Михел Ебишер изпада в непрестанна засада, след като от високоговорителите на стадиона пускат песни на Шер и той сам си вдига флагчето.

'Почивка. Венци Стефанов е в студиото, но поради етническото разнообразие в Швейцарския тим се налага анализът му да премине като един много дълъг пегел.

'56 - Кристиян Малинов получава жълт картон и 10 дни карантина за неспазване на мерките и влизания, тотално неспазващи заповедите за метър и половина дистанция.
'67 - Михаел Ебишер експлодира от напрежение, след като защитникът Фабиан Шер не спира да го вика да му я подаде.

'78 - Звездите на двата тима се сблъскват в едно единоборство и се сливат, заради което се получава новата мегазвезда на световния футбол - Джердан Шакирил Десподов.

'89 - 1:0! Спас Делев отбелязва с глава, седнал на раменете на Андрей Гълъбинов.

'Край. Ясен Петров почва с победа българския път към Катар.

Ще вземем ли да се класираме?

Избери отговор!
Край