България - Шведия (Предварително по минути™)

Aug 31, 2017     zhelyo     8519
България посреща Швеция по сигурния си път към Русия. Путин го е уредил. Ето как ще си върнем на шведите, задето ритат български жени:

'Химни - Нашият е много по-як и нищо чудно, че повечето фенове на Националния стадион пеят само нашия, а освиркват шведския.

'Начало - 1:0! Гол от съблекалнята, след като нашите са нагласили часовника в съблекалнята на шведите с 5 минути назад и шведите излизат на пожар по джапанки и масово се хлъзгат, правейки Ивелин Попов да изглежда техничен като Неймар.
'9 - Неколкократното споменаване на името Гранквист по телевизора води до няколко хиляди родни пенсионери да искат да се изследват за тази болест.

'17 - 2:0! Симеон Славчев, който е резерва, е нахлул на терена да разкаже на всички шведи, че е веган. Като прогресивни хипстъри те го аплодират и целуват, а докато се случва това Станислав Манолев се проявява като един същински десен Гарет Бейл, вкарвайки между ушите на голкипера на трекронур.

'26 - Жени Живкова подарява на вратаря на шведите мрежички, но са съобразени с шведската традиция и вървят с обстойни инструкции как да си ги монтира сам.

'34 - Шведското правителство ни подарява 15 чисто нови грипена, за да ни омилостивят и евентуално да им шибнем един гол.

'42 - 3:0! Цяла плеяда политици, лобисти и дребни тарикати нахлуват и вкарват гол, защото ако ни подарят самолетите, няма да има как да краднат.
'Полувреме - Живи са, само защото обичаме Астрид Линдгрен, Карлсон и Емо от Льонеберя. Иначе да сме им закрили държавата.

'50 - Бойко Борисов казва на шведския посланик: "Тука всички шведска тройка".

'59 - Изненадващо в игра влиза Боби Галчев, който е доста по-магичният Карлсон.

'67 - Бодуров нарича Хубчев късметлия и го замеря с купчина лотарийни талони, понеже явно му вървяло.

'75 - 4:0! Виктор Калинвельов, дето отидè в Юнайтед за толко пари, за колкото циганите телефонни измамници в Костинброд работят 2 години, си ушива фамозен автогол и футболният свят вече забравя за Иван Вуцов.
'83 - Цели 5 минути в българския Интернет никой нашенец не е злобял срещу друг нашенец.

Край. Поне на Предварителното по минути да се израдваме...

Без кое шведско не можете?

Избери отговор!
Край