Бог потвърди, че държи на християнските ценности и всички, отдали се на извънбрачни интимности, ще горят в Ада

Nov 23, 2020     zhelyo     5307
ТАМ ГОРЕ - Всевишният потвърди, че и през настоящата година следи за спазването на християнските ценности и, че проблем с леглата в Пъкъла няма.

"То там няма легла. Има казани. И шипове. И полета с коприва, реки от лава и детски рождени дни с много силно увеличена музика" - напомня Той.

Бог обяви, че наблюдава тенденция християнските ценности често да се споменават в публичното пространство, но напомни, че не е достатъчно те да бъдат прилагани само по отношение на неверници, содомити и хората, които се обаждат по телефона да ви предлагат нови банкови и мобилни услуги, помагайки си с тежки лъжи.
"Дори тези, които се заявяват за християнските ценности като ултимативният начин за прекарване на земния живот, трябва да знаят, че никога не съм отменял това с интимните отношения и сношения извън тези в рамките на църковен брак. Демек ще горите и вие, макар да сте ми една идея по-мили от гейовете. Но те поне не се преструват на праведни и не се пънат на адските двери като магаре на мост" - споделя Господ по неведом информационен канал.

Това не попречи на хиляди политици по Земята да продължават да печелят симпатии, заставайки на думи зад религиозни ценности, докато в личния си живот вършат по няколко от Смъртните грехове накуп.

Споделяте ли християнските ценности?

Избери отговор!
Край