Православният Бог: И да не празнувате Хелоуин, повечето вече сте си за Ада

Oct 30, 2017     zhelyo     10244
ТАМ ГОРЕ - Богът на православните християни най-после взе отношение относно това дали Хелоуин е весел закачлив празник или сатанистко натрапване в живота на славянските народи, повечето от които са богоизбрани.

Както е известно, много хора приемат за своя мисия да се изказват вместо Него и да наставляват тези, поддали се на изкушението да се напият, маскирани като вампир, зомби или зайчето на Плейбой, но досега не бе намерен конкретен текст в Библията или Божи статус в MySpace от старо време, който еднозначно да ни каже какво и как.

"На мен лично никак няма да ми попречите, ако празнувате Хелоуин, защото аз съм Бог, Всевишен Създател на Вселената, и пиян смъртник не може да ми направи нищо, независимо дали се е маскирал като Майкъл Джексън или Путин" - заяви съвсем логично най-всемогъщото звено във всички измерения.
Все пак православният Бог адресира и мнението, че вносният празник е план на Сатаната да открадне душите на иначе изключително праведните хора:

"Няма особено да Ми наклони везните при решение от такова естество. Повечето... да не кажа всички хора са си за Ада. Масово дори най-вярващите са натрупали по 1-2 смъртни гряха, така че един Хелоуин няма да Ми промени решението особено. Наживейте си се сега, че после вечно ще врите в казаните!" - заяви Бог и се разсмя, защото все още отлага правенето на Ад и Рай и просто накрая изчезвате завинаги.

Маскирате ли се?

Избери отговор!
Край