10 поприща за Пеевски, след като вече не е депутат

Apr 9, 2021     zhelyo     4598
Делян Славчев Пеевски вече не е депутат. Дали защото е изчерпал законотворческия ищах или пък е решил, че вече е придобил траен имунитет - нехаем. Но ето с какви позиции може да бъде компенсиран от новоизбраното статукво.


1. Премиер. Имаме нужда от експертен кабинет, надпартиен, консенсусен с фигура, колкото доказана, толкова и неопетнена от злоупотреба с официална власт. 

2. Влогър. Това се припокрива малко с горното, щото то напоследък е превърнато във facebook live влог от пътуване с джипка и страната. Все пак г-н Пеевски може да разшири формата, да вкара нови лица и да внесе нотка харизма.
3. Нещо в IT сектора. Хора на по 40 лета масово се преориентират, вадят по една IT-card и се юрват в света на програмирането. Стабилен доход, мултиспорт абонамент и допълнително здравно застраховане, а Бизнес паркът до х-л Берлин се стига с автобус 111.

4. Шеф на ДАНС. Вече не е млад и очевидно не е начело на ДПС. 8 години по-късно си е извлякъл поуки и всичко ще бъде наред.

5. Да отвори една цигарена фабрика. След фалита на Булгартабак теренът за нови играчи в тютюневия бранш е разчистен. Може да се пробва да направи електрическа цигара.

6. Футболист в националния ни отбор. Срамна работа няма, а него очевидно никой не може да го докосне - ще е от полза при мачовете с по-сериозни съперници, т.е. всички.

7. Тестер за парфюми. Вместо в магазина човек да хаби хартийки, които да напоява с ухания, може да ги пръска по Пеевски и да го подушва него.
8. Талант. Имаме много телевизионни формати за пеене, танцуване, рецитали и дресура на гълъби. Защо пък да не се окаже, че освен предприемачески и законодателен гений, г-н Делян Пеевски няма в себе си и сценична дарба. 

9. Лайф коуч. Кой по-добре ще научи хората да бъдат млади и успешни, да правят от нищо нещо и само за няколко години да превърнат стар Опел Омега в империя?

Последното четете в новия брой на в-к Прас-Прес.

Защо не е депутат?

Избери отговор!
Край