Пеевски: Промених се, защото участвах и победих в Squid game

Oct 19, 2021     zhelyo     40854
◯△□ - Кандидатът на ДПС за депутат и променен българин Делян Пеевски спази обещанието си отпреди дни и проговори шокиращи неща.

Бившият олигарх, медиен магнат и борец срещу тютюневата индустрия разкри тайната на своята физическа промяна, която се дължи най-вече на успешно участие в Игра на калмари.

"Намериха ме в момент, в който бях много закъсал - дължах адски много пари, криех се в забвение. Да, шокирах се и след първия кръг си тръгнах, но няколко дни по-късно се върнах да доиграя тази зловеща надпревара. От безизходица" - признава меценатът.
Пеевски признава, че дълго време не е искал да се покаже и не е знаел как ще бъде възприет от хората, затова през миналата година само е раздавал част от спечелените пари за благотворителност, особено в началото на пандемията.

"Не пожелавам на никого да бъде в положение, в което да избере да участва в тази игра, вместо да търси други решения за проблемите си. Това беше чудовищно предизвикателство както за тялото, така и за ума. Но излязох променен, с нова ценностна система. И искам да направя така, че никой да не изпада в такава ситуация, каквато ме принуди да се отдам на това адско изпитание" - зарече се Пеевски, като на изпроводяк сподели, че не иска повече да вкуси сладко в живота си.

Бихте ли участвали в калмарена игра?

Избери отговор!
Край